До уваги громадськості!

 

Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо обговорення проведення заходів в рамках Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля»

 

Управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації оголошує відкритим громадське обговорення з громадськістю проведення заходів в рамках Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» у 2023 році.

 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010р. № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції "За чисте довкілля" та дня благоустрою територій населених пунктів» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості, проходитить процедура обговорення з громадськістю вищевказаного питання з 6 по 30 березня 2023 року (включно).

 

Пропозиції очікуємо до 30 березня 2023 року (включно) за адресою: 10014, м. Житомир, вул.Театральна, 17/20, Управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації (далі – Управління екології) або на e-пошту: pryroda@eprdep.zht.gov.ua  з поміткою «консультації з громадськістю».

 

Контактна особа: Таргонська Світлана Вікторівна – головний спеціаліст відділу оцінки впливу на довкілля Управлінням екології, тел. 0412 472536.